Klimastyring

optimalt klima – helt automatisk

Få styr på den naturlige ventilation og lad teknikken hjælpe

Et system med gardinventilation kan med fordel udbygges med en klimacomputer, som automatisk sørger for at regulere luftindtaget og afkastarealet.

Lad gardinerne overvåge

En klimacomputer med vejrstation kan konstant overvåge hejsegardinernes aktuelle position i forhold til vejrsituationen, og give besked til en trækstation om at hæve eller sænke gardinet efter behov.

Klimastation kan med fordel benyttes til malkestaldsgardiner

Også i blæsevejr

Vejrstationen kan indstilles til at åbne og lukke for ventilationen i henholdsvis læsiden og vindsiden. På den måde er der hele tiden en passende ventilation af bygningen – også når det blæser. Via klimacomputeren kan der indstilles en minimumsventilation.

Systemet tager desuden højde for både vindretning og temperatur. Computeren regulerer automatisk den naturlige ventilation og giver besked til en trækstation om at hæve eller sænke gardinet efter behov.

Styring

Med en tilkoblet vejrstation justeres gardinets stilling optimalt efter de skiftende vind- og vejrforhold

Forbrug

Med en klimacomputer opnås ideelle klimaforhold og dermed optimeret energiforbrug.

Vidste du...

..at når den naturlige ventilation styres automatisk af en klimacomputer med vejrstation, bliver resultatet et optimalt klima med større velvære og trivsel for dyr og mennesker, der færdes i bygningen.

Montage

Klimastyring leveres i samlede enheder, der er lette at montere. Både indkøring og justering foregår ganske let, hvilket sikrer lave installationsomkostninger. Trækstationen er komplet med indbygget endestop og potentiometer, der gør det nemt og sikkert at montere.