Ovenlysventilation

DET BEDSTE FRA TO VERDENER

Et godt indeklima kræver masser af lys og luft. Med ovenlysventilation får du det bedste fra begge verdener – kombineret i en samlet enhed. Du opnår den bedste ventilation til stald og erhvervbygninger med dette system.

Fast eller regulerbart afkast. Ovenlysventilation kan være med enten fast eller regulerbart afkastareal – alt efter det aktuelle behov i bygningen. Ved sidstnævnte løsning kan reguleringen af afkastarealet enten ske manuelt eller ved klimastyring.

Ovenlysventilation med mere. Ved etablering af ovenlysventilation opnår man både et godt lysindfald og en naturlig ventilation af bygningen. Tilbehør såsom vindskærme udføres solidt i stål og leveres som standard i grå, men kan også fås i andre RAL-farver efter nærmere aftale.

Ivar Haahr A/S har stor erfaring i etablering af ovenlysventilation, der passer optimalt til de individuelle forhold, og ovenlysventilation kan med fordel kombineres med andre former for luftindtag, såsom Ivar Haahr A/S gardinventilation. Staldventilation i høj kvalitet opnås med denne løsning.