Ovenlysventilation

– Det bedste fra to verdener

Mangler du effektiv ventilering, så er naturlig ventilation en rigtig god og enkel løsning – helt uden elektriske installationer. Resultatet er et optimalt indeklima med velvære for dyrene og en øget produktivitet. 

Et godt indeklima kræver masser af lys og luft. Med ovenlysventilation får du det bedste fra begge verdener – kombineret i en samlet enhed. Du opnår den bedste ventilation til stald og erhvervsbygninger med dette system.

Fast eller regulerbart afkast

Ovenlysventilation kan være med enten fast eller regulerbart afkastareal – alt efter det aktuelle behov i bygningen. Ved sidstnævnte løsning kan reguleringen af afkastarealet enten ske manuelt eller ved klimastyring.

Ovenlysventilation med mere

Ved etablering af ovenlysventilation opnår man både et godt lysindfald og en naturlig ventilation af bygningen. Tilbehør såsom vindskærme udføres solidt i stål og leveres som standard i grå, men kan også fås i andre RAL-farver efter nærmere aftale.

Naturlig ventilation giver et optimalt indeklima med velvære for dyrene og en øget produktivitet - og så er der ingen støjgener og intet forbrug af strøm. Det bataler sig at investere i naturlig ventilation

Typer af ovenlysventilation

Galleri - ovenlysventilation

Se tegninger her: